Giriş Kayıt
Jacob Ericksson

Jacob Ericksson (51)


Oyuncu

Jacob Ericksson, 07 Ocak 1967 Sala, Västmanlands län, İsveç doğumlu oyuncu.

Tsatsiki, morsan och polisen (1999), Bilinmeyen (2000), Det blir aldrig som man tänkt sig (2000), Arı Kovanına Çomak Sokan Kız (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1967
Doğum Yeri: Sala, Västmanlands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Jacob Eriksson
Burcu: Oğlak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Komedi Oyuncu 5.6 635
2013 46 Suç Oyuncu 6.4 450
2013 Dram Oyuncu 7.0 757
2010 43 Dram Oyuncu 5.2 1,029
2010 43 Dram Oyuncu 5.1 433
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,649

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.3 61,024

Ateşle Oynayan Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.2 83,145

Ejderha Dövmeli Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.8 193,975
2009 Dram Oyuncu 7.8 305

Patrik, Age 1.5
2008 41 Komedi Oyuncu 6.9 8,476
2008 41 Gerilim Oyuncu 5.3 373
2006 39 Suç Oyuncu 6.8 746
2005 38 Suç Oyuncu 4.8 118
2002 Suç Oyuncu 8.2 1,156
2001 34 Dram Oyuncu 4.9 1,782

Bilinmeyen
2000 33 Korku Oyuncu 5.5 1,159
2000 33 Komedi Oyuncu 5.4 673
1999 32 Dram Oyuncu 5.9 2,390
1992 News Oyuncu 4.5 275
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018