Giriş Kayıt
Jacob Ericksson

Jacob Ericksson (51)


Oyuncu

Jacob Ericksson, 07 Ocak 1967 Sala, Västmanlands län, İsveç doğumlu oyuncu.

Tsatsiki, morsan och polisen (1999), Bilinmeyen (2000), Det blir aldrig som man tänkt sig (2000), Arı Kovanına Çomak Sokan Kız (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1967
Doğum Yeri: Sala, Västmanlands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Jacob Eriksson
Burcu: Oğlak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Komedi Oyuncu 5.6 457
2013 46 Suç Oyuncu 6.4 388
2013 Dram Oyuncu 7.0 745
2010 43 Dram Oyuncu 5.2 1,024
2010 43 Dram Oyuncu 5.1 385
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,353

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.3 60,317

Ateşle Oynayan Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.2 82,323

Ejderha Dövmeli Kız
2009 42 Suç Oyuncu 7.8 192,352
2009 Dram Oyuncu 7.9 243

Patrik, Age 1.5
2008 41 Komedi Oyuncu 6.9 8,419
2008 41 Gerilim Oyuncu 5.3 373
2006 39 Suç Oyuncu 6.9 619
2005 38 Suç Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.3 1,142
2001 34 Dram Oyuncu 4.9 1,765

Bilinmeyen
2000 33 Korku Oyuncu 5.5 1,069
2000 33 Komedi Oyuncu 5.4 640
1999 32 Dram Oyuncu 5.9 2,379
1992 News Oyuncu 4.5 272
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018