Giriş Kayıt
Atilla Ergün

Atilla Ergün (59)


Oyuncu

Atilla Ergün, 10 Ekim 1939 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Yedi Bela Hüsnü (1982), Kara Murat Kara Şövalye'ye Karşı (1975), (1977) Sakar Şakir (1977), (1975) Hanzo (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Atilla Ergün, 21 Ekim 1998 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1939
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 1998
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Atilla Ergun | Atila Ergün | Atillâ Ergün | Attila
Burcu: Terazi
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hasan Boğuldu
1990 51 Dram Oyuncu 6.5 130
1990 51 Oyuncu    
1987 48 Dram Oyuncu 3.2 65
1987 48 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.5 10
1986 47 Tarihi Oyuncu 7.5 214
1986 47 Dram Oyuncu    
1983 44 Dram Oyuncu 4.6 91
1982 43 Komedi Oyuncu 7.7 4,785
1981 42 Dram Oyuncu 4.6 27
1979 40 Oyuncu    
1979 40 Dram Oyuncu 4.5 11
1978 39 Dram Oyuncu 7.4 43
1978 39 Dram Oyuncu 4.5 13
1978 39 Macera Oyuncu 5.2 36
1978 39 Macera Oyuncu 6.1 563
1977 38 Komedi Oyuncu 8.1 5,859
1977 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 466
1977 38 Komedi Oyuncu 6.0 22
1977 38 Dram Oyuncu 5.0 47
1976 37 Macera Oyuncu 5.7 458
1976 37 Dram Oyuncu 7.5 897
1976 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 79
1976 37 Dram Oyuncu 4.5 143
1976 37 Macera Oyuncu 7.1 106
1975 36 Dram Oyuncu 7.7 182
1975 36 Oyuncu 5.9 35
1975 36 Komedi Oyuncu 6.6 3,354
1975 36 Dram Oyuncu    
1975 36 Oyuncu 2.9 8
1975 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 502

Dört Hergele
1974 35 Suç Oyuncu 5.5 49
1974 35 Dram Oyuncu 4.9 19
1974 35 Komedi Oyuncu 7.0 185
1974 35 Macera Oyuncu 6.1 659
1973 34 Aksiyon Oyuncu 5.2 30
1973 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 963
1973 34 Oyuncu 5.1 23
1973 34 Aksiyon Oyuncu 4.7 6
1972 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 17
1972 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 283
1971 32 Fantastik Oyuncu 5.2 9
1971 32 Macera Oyuncu 7.1 70
1971 Oyuncu    
1971 Western Oyuncu    
1971 32 Dram Oyuncu    
1971 32 Dram Oyuncu 4.9 52
1971 32 Macera Oyuncu    
1970 31 Dram Oyuncu 5.3 48
1970 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 41
1970 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 23
1970 31 Macera Oyuncu    
1970 31 Macera Oyuncu 5.6 20
1970 31 Macera Oyuncu    
1970 31 Oyuncu    
1970 31 Macera Oyuncu 5.9 11
1970 31 Dram Oyuncu    
1970 31 Macera Oyuncu 7.1 75
1969 30 Macera Oyuncu 6.8 72
1969 30 Macera Oyuncu    
1969 30 Western Oyuncu 5.8 15
1969 30 Macera Oyuncu    
1969 30 Western Oyuncu    
1969 30 Western Oyuncu 6.3 6
1969 30 Macera Oyuncu 3.5 6
1969 30 Dram Oyuncu    
1969 30 Macera Oyuncu 7.0 247
1969 30 Macera Oyuncu    
1969 30 Macera Oyuncu 6.4 31
1969 30 Macera Oyuncu    
1969 30 Romantik Oyuncu 6.4 16
1969 30 Dram Oyuncu    
1969 30 Macera Oyuncu    
1968 29 Dram Oyuncu    
1968 29 Romantik Oyuncu 7.1 12
1968 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 23
1968 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 12
1968 29 Macera Oyuncu    
1968 29 Macera Oyuncu    
1968 29 Dram Oyuncu 6.1 24
1968 29 Dram Oyuncu    
1968 29 Dram Oyuncu    
1968 29 Macera Oyuncu    
1968 29 Macera Oyuncu    
1967 28 Dram Oyuncu 6.3 12
1967 28 Macera Oyuncu 6.5 19
1967 28 Dram Oyuncu    
1966 27 Suç Oyuncu 7.0 548
1966 27 Oyuncu 7.2 36
1966 27 Dram Oyuncu    
1966 27 Macera Oyuncu    
1966 27 Macera Oyuncu    
1965 26 Dram Oyuncu 7.0 38
1965 26 Macera Oyuncu 7.0 12
1965 26 Macera Oyuncu 6.7 22
1965 26 Macera Oyuncu 5.9 13
1963 24 Komedi Oyuncu 6.7 9
1962 23 Macera Oyuncu 5.7 6
1961 22 Macera Oyuncu    
1961 22 Dram Oyuncu    
1959 20 Dram Oyuncu    
1957 18 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019