Giriş Kayıt
Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan (51)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yılmaz Erdoğan, 04 Kasım 1967 Hakkari, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

2006 yılının Ağustos ayında Belçim Bilgin ile evlendi.

Son Umut (2014), Bir Zamanlar Anadolu'da (2011), Vizontele (2001), Organize İşler (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1967
Doğum Yeri: Hakkari, Türkiye
Burcu: Akrep
7.8 (102 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 5,194
2017 50 Komedi Senarist
Yönetmen
5.8 1,725
2016 49 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.1 3,921
2016 Animasyon Oyuncu 6.2 12
2016 49 Komedi Senarist 5.7 2,380

8 Saniye
2015 48 Biyografi Oyuncu 6.5 1,667

Bana Masal Anlatma
2015 48 Komedi Oyuncu 7.6 12,570

Son Umut
2014 47 Dram Oyuncu 7.1 65,837
2014 47 Komedi Oyuncu 7.6 27,343
2014 47 Komedi Senarist 6.2 5,404

Tanrılarla Konuşmalar
2014 47 Oyuncu 7.0 309
2013 46 Biyografi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.8 16,546

Gergedan Mevsimi
2012 45 Dram Oyuncu 6.5 5,503
2011 44 Suç Oyuncu 7.9 33,903
2010 43 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.3 3,547
2009 42 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.1 5,897
2008 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.4 3,528
2008 41 Belgesel Oyuncu 6.0 95
2008 41 Belgesel Oyuncu    
2007 40 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 771
2005 38 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.4 25,347
2003 36 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.5 12,050
2003 Romantik Senarist 6.8 74
2003 36 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.1 1,195
2002 35 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 462
2001 34 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.1 27,779
1999 32 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.0 958
1995 Komedi Oyuncu
Senarist
8.4 3,741
1995 28 Komedi Oyuncu
Senarist
7.6 771
1991 24 Dram Oyuncu 4.5 87
1986 Komedi Senarist 8.4 1,146
Dizi Altyazıları
True Detective (3,046) The Flash (2,303) Vikings (2,291) Star Trek: Discovery (2,002) Shameless (1,700) Project Blue Book (1,617) Inside No. 9 (1,418) Gotham (1,415) This Is Us (1,377) The Big Bang Theory (1,245)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019