Giriş Kayıt
Allen S. Epstein

Allen S. Epstein (59)


Yapımcı

Allen Saul Epstein, 13 Ağustos 1941 Rochester, New York, ABD doğumlu yapımcı.

"O" (1990) yapımıyla biliniyor.

Allen S. Epstein, 30 Ocak 2001 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Allen Saul Epstein
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1941
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 2001
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Allan Epstein | Allen Epstein
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 58 Komedi Yapımcı 6.4 124

Çifte Bela
1993 52 Macera Yapımcı 5.9 2,830

Yanlış Hüküm
1993 52 Suç Yapımcı 6.3 145
1991 50 Suç Yapımcı 7.0 411

"O"
1990 Dram Yapımcı 6.9 100,817
1985 44 Suç Yapımcı 7.5 324
1982 Suç Yapımcı 6.4 175
1973 32 Korku Yapımcı 6.9 2,964
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019