Giriş Kayıt
Richard Epcar

Richard Epcar (64)


Oyuncu, Senarist, Sesler

Richard Michael Epcar, 29 Nisan 1955 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, senarist, sesler.

Vahşet Şehri (2006), Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex (2004), Robotech (1985), Huntik: Secrets and Seekers (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Michael Epcar
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1955
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Lulu Chiang | Richard George | Patrick Gilbert
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 62 Animasyon Oyuncu    

En Süper Kahramanlar
2016 61 Animasyon Oyuncu 4.5 581
2016 Animasyon Oyuncu 8.1 446
2016 61 Aksiyon Çeşitli 8.0 821,504
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 693
2015 60 Animasyon Oyuncu 5.8 2,185

Batman Sınır Tanımayan: Hayvan İçgüdüsü
2015 60 Animasyon Oyuncu 5.9 2,527
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 33
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 285
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 13,012

Kasırga Denizi
2014 59 Macera Oyuncu 7.2 8,857

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 59 Aksiyon Çeşitli 7.6 390,347
2014 59 Aksiyon Oyuncu 7.3 325

Ormanda Karmaşa
2014 59 Macera Sesler 4.8 223
2013 58 Animasyon Oyuncu 5.7 1,075
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.3 10,276

Tepetaklak Patema
2013 58 Animasyon Oyuncu 7.4 6,364
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,039
2013 58 Animasyon Oyuncu
6.8 555
2013 Animasyon Oyuncu 8.5 314

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.6 1,254
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,739

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 85,846
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 466
2012 Fantastik Oyuncu 8.1 53
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 400
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,452
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,373
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 23,118
2011 Animasyon Oyuncu 8.7 35,489

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 56 Aksiyon Çeşitli 7.6 473,192
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 41
2011 Aksiyon Oyuncu 8.8 5,179
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 15,197
2010 Fantastik Oyuncu 5.2 107
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,760
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 560
2010 55 Animasyon Oyuncu 5.2 1,102
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 152
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 720

Hep Seni Düşünüyorum
2009 54 Komedi Sesler 5.3 31,880

Dünyanın Durduğu Gün
2008 53 Dram Çeşitli 5.5 155,703
2008 Aksiyon Oyuncu 8.8 1,883

Ghost in the Shell 2.0
2008 53 Animasyon Oyuncu 8.0 12,725
2007 52 Animasyon Oyuncu 7.2 2,394

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 52 Aksiyon Çeşitli 6.3 173,315
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 1,693
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 65,571

Cesur Balık
2006 51 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
4.2 3,519
2006 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,904
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,607
2006 51 Animasyon Oyuncu 8.0 5,884
2006 51 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.4 1,435
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,283

Korkusuz
2006 51 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.7 69,399

Vahşet Şehri
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,996

Meraklı Maymun
2006 51 Animasyon Oyuncu 6.5 14,484
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 17
2006 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.7 885

Uzak Dünyalar
2005 50 Animasyon Çeşitli 5.3 459

Vahşet Çetesi
2005 50 Korku Oyuncu
Çeşitli
6.9 86,054

Savaşçı Nomad
2005 50 Dram Oyuncu 6.0 3,579
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 39,226

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 49 Animasyon Oyuncu
Senarist
Çeşitli
7.6 33,754

Riddick Günlükleri
2004 49 Aksiyon Çeşitli 6.7 204,219
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 34,549
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 16,210

Kardeşler Savaşı
2004 49 Aksiyon Senarist
Çeşitli
8.1 35,734
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 230
2004 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,309
2003 48 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.4 3,961
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 75
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,751
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 16,194

Hz. Muhammed: Son peygamber
2002 47 Animasyon Oyuncu 7.7 1,076

Göz
2002 47 Fantastik Senarist
Çeşitli
6.4 2,411
2002 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.5 10,809
2002 Animasyon Oyuncu 8.9 2,845
2002 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 993
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,639
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 198

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 15,183
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 365
2001 Animasyon Oyuncu 6.6 63
2000 Animasyon Oyuncu    
2000 45 Animasyon Oyuncu 7.2 1,039
2000 Aksiyon Oyuncu 7.1 792
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 18,697
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 4,405
1999 44 Western Oyuncu 4.3 274
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 3,179
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 9,395
1998 43 Komedi Oyuncu 6.5 2,184
1998 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,543
1997 42 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 5,895
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1996 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,882
1996 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
8.5 15,665

Ghost In The Shell
1995 40 Animasyon Oyuncu 8.0 115,386
1995 40 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,856
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,862
1995 40 Aksiyon Oyuncu 6.0 245
1994 39 Animasyon Oyuncu 7.9 3,249

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 39 Animasyon Oyuncu 7.3 7,371
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 26,016
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 367
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 17
1993 38 Aksiyon Senarist 7.6 14,660
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,640
1993 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,384
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 18,750
1993 38 Animasyon Oyuncu 6.8 250

Suç öyküsü
1993 38 Suç Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
6.8 5,150
1993 38 Animasyon Oyuncu 7.9 31,601

Gitarım Ve Silahım
1992 37 Aksiyon Editorial Department 6.9 59,171
1992 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 465

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 37 Komedi Oyuncu 6.0 20,478
1992 37 Macera Sesler 6.3 385
1989 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 104
1989 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,307

Cennet Sineması
1988 33 Dram Senarist 8.5 202,450
1987 32 Animasyon Oyuncu 7.4 4,423
1987 32 Animasyon Oyuncu 7.2 432

Tanrının Zırhı
1986 31 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,818
1986 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 203
1986 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 273
1985 Animasyon Oyuncu 8.6 3,098
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,117
1981 Animasyon Oyuncu 7.3 1,945
1981 26 Animasyon Oyuncu 7.5 715
1978 23 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.0 1,041

Come Drink with Me
1966 11 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,271
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019