Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (48)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör.

Lethal Weapon (2016), The Exorcist (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.6 5,930
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 31,693
2016 Dram Yönetmen 8.1 21,795
2014 44 Belgesel 7.1 2,820
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 8,897
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,362
2013 Komedi Yönetmen 8.4 138,948
2013 Dram Yapımcı 6.2 4,281
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,625
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 40,618
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,985
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 119,492
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.6 1,239

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 5,200
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.6 15,255
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019