Giriş Kayıt
Michael Enriquez

Michael Enriquez


Görsel Efekt, Animasyon

Michael Enriquez, görsel efekt, animasyon.

Sualtı Yaratıkları (2005), Loch Ness’in Derinliklerinde (2002), (2006) Kahramanlar (2006), (2003) Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Enriquez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Görsel Efekt 5.9 329
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 37,260

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 216,967

Sualtı Yaratıkları
2005 Belgesel Görsel Efekt 6.5 2,517

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 59,872
2003 Belgesel Görsel Efekt 6.9 4,661

Loch Ness’in Derinliklerinde
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.2 1,148
2002 Dram Animasyon 6.6 279
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019