Giriş Kayıt
Nathalie Eno

Nathalie Eno


Kameraman, Oyuncu

Nathalie Eno, kameraman, oyuncu.

Garip Dostluk (2010), Her Zaman Bir Gangster Olmayı Hayal Etmiştim (2007), Komşu Kızı Odette (2006), Fin août, début septembre (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 5.6 52
2012 Dram Oyuncu 7.4 243
2012 Dram Kameraman 5.0 145
2012 Dram Kameraman 6.0 287
2012 Komedi Kameraman 5.7 471

Eğer Ölürsen, Seni Öldürürüm
2011 Dram Kameraman 6.5 315
2010 Dram Oyuncu 6.2 172

Garip Dostluk
2010 Komedi Kameraman 7.2 6,246

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 Dram Kameraman 7.2 1,319

Yolun Sonu
2009 Dram Oyuncu
Kameraman
6.7 435

Artık Beni Sevme
2008 Dram Kameraman 7.1 2,643

Her Zaman Bir Gangster Olmayı Hayal Etmiştim
2007 Komedi Kameraman 7.1 1,842

Hotel Riviera
2007 Suç Kameraman 4.9 593

Komşu Kızı Odette
2006 Komedi Kameraman 6.3 2,016
2006 Dram Oyuncu
Kameraman
6.8 4,040
2006 Komedi Kameraman 6.0 318
2006 Dram Kameraman 5.7 515
2006 Komedi Kameraman 5.5 1,218

Öldüren Tutku
2006 Dram Kameraman 5.0 531

Bıyık
2005 Dram Kameraman 6.7 4,576
2005 Kameraman 6.9 125
2005 Suç Kameraman 5.4 166

Kızılca Kıyamet
2002 Dram Kameraman 6.8 1,518

Olga'nın Topuzu
2002 Komedi Kameraman 6.8 407

Benim Karım Aktris
2001 Komedi Kameraman 6.5 3,428
2001 Komedi Kameraman 5.4 2,303

İnsan Sevecenliğinin Sütü
2001 Dram Kameraman 6.3 243
2000 Dram Kameraman 6.7 397
2000 Komedi Kameraman 6.2 182
2000 Dram Kameraman 6.4 157

Gülünç Felix
2000 Komedi Kameraman 6.9 1,658

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Kameraman 6.2 824
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1998 Dram Kameraman 7.1 1,280
1998 Komedi Kameraman 6.3 648
1996 Dram Kameraman 6.3 85

Nenette ile Boni
1996 Dram Kameraman 7.1 1,107
1995 Komedi Oyuncu
Kameraman
7.4 441

101 Gece
1995 Komedi Kameraman 6.1 904
1994 Macera Kameraman 5.7 1,234
1993 Dram Kameraman 6.3 107

Arizona Rüyası
1993 Komedi Kameraman 7.4 38,090

Eşlikçi Kız
1992 Dram Kameraman 7.1 752

Hırsız Kız
1988 Dram Kameraman 7.0 1,604
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019