Giriş Kayıt
Dave England

Dave England (49)


Oyuncu, Senarist

Dave England, 30 Aralık 1969 Ventura, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Jackass 2.5 (2007), Jackass: Volume Two (2004), Jackass: The Lost Tapes (2009), Jackass 3.5 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1969
Doğum Yeri: Ventura, California, ABD
Takma İsmi: Darf
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Komedi Oyuncu 4.2 202
2016 47 Komedi Oyuncu 3.6 3,473
2012 Komedi Oyuncu 6.3 1,818
2011 42 Belgesel Oyuncu 6.8 16,796
2010 41 Belgesel Oyuncu 7.0 52,765
2009 40 Reality-TV Oyuncu 6.9 1,460

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 40 Komedi Oyuncu 3.1 363

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 39 Komedi Oyuncu 4.0 409
2007 38 Belgesel Oyuncu 6.5 18,457
2006 37 Belgesel Oyuncu 7.1 62,316
2004 35 Komedi Oyuncu 7.5 1,735

Jackass
2002 33 Belgesel Oyuncu
Senarist
6.6 75,701
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 225
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019