Giriş Kayıt
Atilla Engin

Atilla Engin


Oyuncu, Senarist

Atilla Engin, oyuncu, senarist.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu
Senarist
7.2 18,201
2012 Aksiyon Senarist 7.1 54,754
2008 Aksiyon Senarist 6.4 9
2005 Dram Senarist 6.7 39
2000 Dram Senarist 5.5 42
2000 Aksiyon Oyuncu
Senarist
4.5 18
1962 Dram Oyuncu 5.2 12
1961 Romantik Oyuncu 5.2 12
1961 Dram Oyuncu    
1960 Romantik Oyuncu 7.5 22
1960 Dram Oyuncu 5.9 17
1960 Dram Oyuncu    
1960 Dram Oyuncu 7.2 13
1960 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu 5.9 22
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019