Giriş Kayıt
Andrews Engelmann

Andrews Engelmann (90)


Oyuncu

Andrei Engelman, 23 Mart 1901 Petersburg, Rusya doğumlu oyuncu.

Tagebuch einer Verlorenen (1929) yapımıyla biliniyor.

Andrews Engelmann, 25 Şubat 1992 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Andrei Engelman
Doğum Tarihi: 23 Mart 1901
Ölüm Tarihi: 25 Şubat 1992
Doğum Yeri: Petersburg, Rusya
Diğer Bir İsmi: Andrew Angelman | A. Engelman | Andrewe Engelman |
Burcu: Koç
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 48 Dram Oyuncu 6.5 39
1943 42 Komedi Oyuncu 7.2 1,659
1937 36 Komedi Oyuncu 7.2 434
1929 28 Dram Oyuncu 8.0 3,574
1926 25 Oyuncu 6.0 17
1924 23 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019