Giriş Kayıt
William Engel

William Engel


Kameraman, Görsel Efekt

William Engel, kameraman, görsel efekt.

Witchblade (2001), Animorphs (1998), Elevated (1997), Tarzan (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Kameraman 5.4 115,478
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 377,995

Atlayıcı
2008 Aksiyon Kameraman 6.1 265,394

Charlie İş Başında
2007 Komedi Kameraman 7.0 59,713
2007 Komedi Kameraman 6.7 109,314

Şirket
2007 Dram Kameraman    

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 54,828
2007 Aksiyon Çeşitli 5.5 4,785

Sessiz Tepe
2006 Korku Kameraman 6.6 197,171

Bizim Dansımız 2
2006 Dram Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.3 16,793

Fedai
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 44,979

Kuralsızlar
2006 Dram Kameraman 6.7 23,125

16 Blok
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 119,682

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Kameraman 5.5 48,612
2005 Biyografi Kameraman 8.0 162,562

Adamım
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 22,060

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 54,884

Komando Dadı
2005 Aksiyon Kameraman 5.6 77,261

Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 69,557

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Kameraman 6.2 170,661

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 214,618

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Kameraman 5.2 11,309

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Kameraman 4.6 25,381
2004 Dram Kameraman    
2003 Aksiyon Kameraman 6.8 633

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 45,064
2003 Komedi Kameraman
Çeşitli
5.7 737

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 182,524

Kanguru Jack
2003 Macera Kameraman 4.4 26,133
2002 Aksiyon Kameraman 5.8 31,425
2002 Komedi Kameraman 7.2 194,696

Smokin
2002 Aksiyon Kameraman 5.3 70,538

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kameraman 6.4 34,934
2001 Dram Kameraman    
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 179,909

Yarışçı
2001 Aksiyon Kameraman 4.6 36,797
2001 Aksiyon Çeşitli 4.4 44,488
2001 Fantastik Kameraman 6.5 1,938
2001 Dram Kameraman    

Drakula 2000
2000 Korku Görsel Efekt 4.9 29,622
2000 Aksiyon Kameraman 7.4 516,187

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 91,858

Büyük Yem
2000 Aksiyon Kameraman 5.7 9,109
2000 Biyografi Çeşitli 6.4 2,061
1999 Komedi Kameraman 6.8 32,666
1999 Komedi Kameraman 6.1 17,073
1999 Komedi Kameraman 6.0 26,446

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Kameraman 7.4 16,626
1999 Bilim-Kurgu Kameraman    
1998 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 938
1997 Aksiyon Kameraman 7.5 8,142
1997 Gizem Kameraman 7.0 696
1996 Aksiyon Kameraman 4.5 294
1995 Bilim-Kurgu Kameraman    
1992 Aksiyon Kameraman 7.2 346

Milenyum
1989 Dram Kameraman 5.7 5,413

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Kameraman 5.5 3,162
1985 Komedi Çeşitli 5.5 1,092
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018