Giriş Kayıt
Martin Engel

Martin Engel


Dublör

Martin Engel, dublör.

Hannibal Doğuyor (2007), (1999) Yırtıcı (1999), (1993) Stalingrad (1993), (2008) Kızıl Baron (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Dublör 6.2 94,900

Yırtıcı
1999 Korku Dublör 7.0 33,055
1998 Bilim-Kurgu Dublör 3.6 166
1995 Dram Dublör 6.9 151
1993 Dram Dublör 7.5 26,575
Dizi Altyazıları
The 100 (3,028) Castle Rock (2,429) Better Call Saul (2,229) La casa de papel (2,055) Sharp Objects (1,170) Preacher (1,147) Vikings (1,131) The Sinner (1,096) Westworld (921) Friends (915)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018