Giriş Kayıt
Leonard A. Engel

Leonard A. Engel (58)


Müzisyen

Leonard A. Engel, 20 Eylül 1930 doğumlu müzisyen.

Kehanet (1976), Cephede Eğlence (1970), Yangın Kulesi (1974), Dehşet (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Leonard A. Engel, 23 Ekim 1988 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1930
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1988
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüler
1987 57 Dram Müzik 7.4 5,572

Kara Kazan
1985 55 Animasyon Müzik 6.5 25,908

Kaçış
1984 54 Aksiyon Müzik 5.9 9,814

Gremlinler
1984 54 Komedi Müzik 7.2 167,373
1983 53 Aksiyon Müzik 4.8 3,583
1982 52 Macera Müzik 7.9 5,429
1982 52 Animasyon Müzik 7.6 31,459
1981 51 Dram Müzik 2.8 528

Cennet Parası
1981 51 Dram Müzik 6.5 4,399
1981 51 Aksiyon Müzik 6.6 23,026

Dehşet
1980 50 Korku Müzik 7.3 24,670
1980 50 Aksiyon Müzik 5.7 678
1979 49 Komedi Müzik 7.7 19,294
1978 48 Dram Müzik 6.8 7,525

Vahşetin Çocukları
1978 48 Dram Müzik 7.0 22,710
1978 48 Dram Müzik 7.6 3,246

İfrit
1978 48 Korku Müzik 6.3 25,206

Hükmedenler
1977 47 Aksiyon Müzik 6.8 17,499
1977 Bilim-Kurgu Müzik 5.2 4,274

Seni Gömmeye Geldim
1976 46 Western Müzik 6.2 1,353

Kehanet
1976 46 Korku Müzik 7.6 92,898

Kırık Kalpler Geçidi
1975 45 Gizem Müzik 6.8 5,309

Yangın Kulesi
1974 44 Aksiyon Müzik 6.9 34,225
1973 43 Dram Müzik 6.8 1,568
1973 43 Komedi Müzik    
1973 Suç Müzik 7.7 1,830
1972 Komedi Müzik 8.4 44,662

Cephede Eğlence
1970 40 Komedi Müzik 7.6 61,284
1970 40 Dram Müzik 7.5 27,958
1968 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 1,692
1968 38 Western Müzik 4.4 67

Maymunlar Cehennemi
1968 38 Macera Müzik 8.0 151,829

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Müzik 7.7 2,102
1966 Western Müzik 8.3 136
1966 Aksiyon Müzik 7.6 2,069
1966 Aksiyon Müzik 7.5 15,702
1965 Dram Müzik 8.4 53
1965 Macera Müzik 7.3 5,153

Büyük Yarış
1965 35 Aksiyon Müzik 7.3 14,104
1964 Macera Müzik 7.2 2,520
1960 30 Komedi Müzik 6.2 408
1959 29 Macera Müzik 8.1 192,758
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018