Giriş Kayıt
Merete Engbæk

Merete Engbæk


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Merete Engbæk, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

Det forsømte forår (1993), Drengene fra Sankt Petri (1991), Jutland Prensi (1994), At kende sandheden (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aile Kostüm Bölümü 5.3 208
2002 Dram Kostüm Bölümü 7.4 704
2002 Komedi Kostüm Bölümü 4.0 968
1997 Kostüm Bölümü 6.2 428
1996 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.8 477
1995 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,059

Jutland Prensi
1994 Macera Kostüm Bölümü 5.8 1,827
1993 Dram Kostüm Bölümü 7.4 1,699
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.8 189
1991 Dram Kostüm Bölümü 7.0 1,582
1989 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 60
1988 Dram Sanat Bölümü 5.7 128
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019