Giriş Kayıt
Naomi Enfield

Naomi Enfield


Yönetmen Asistanı

Naomi Enfield, yönetmen asistanı.

Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003), Kırmızı Değirmen (2001), Lanetliler Kraliçesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 431,107

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 255,598

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 19,258
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,206

Maske 2
2005 Macera Yönetmen Asistanı 2.2 47,059

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 401,193

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 462,440

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 48,114

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 245,316

Babe Şehirde
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 26,556
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 899
1997 Yönetmen Asistanı 5.9 383
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 474
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 18,902
Film Altyazıları
Upgrade (7,245) Deadpool 2 (6,711) Avengers: Infinity War (3,539) Skyscraper (3,257) Tag (2,868) Adrift (2,466) Down a Dark Hall (2,044) The Endless (1,151) Hereditary (1,034) Ah-ga-ssi (896)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018