Giriş Kayıt
Dexter Eneriz

Dexter Eneriz


Kameraman

Dexter Eneriz, kameraman.

Yan Odadan Melodiler (1998), Bloody Murder (2000), Amerikan Pastası (1999), (2003) Kumarbaz (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 6.2 41
2012 Dram Kameraman    
2008 Gerilim Kameraman    
2008 Aksiyon Kameraman 5.3 196
2007 Komedi Kameraman 6.9 572
2004 Dram Kameraman    
2003 Dram Kameraman    

Kumarbaz
2003 Suç Kameraman 6.4 11,394
2003 Gizem Kameraman 5.2 81
2002 Suç Kameraman 4.3 556
2002 Gerilim Kameraman    
2001 Dram Kameraman    
2000 Gerilim Kameraman    
2000 Dram Kameraman 2.9 1,276
2000 Gerilim Kameraman    

Amerikan Pastası
1999 Komedi Kameraman 7.0 344,290
1999 Komedi Kameraman 6.4 7,784

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Kameraman 6.5 4,134
1997 Korku Kameraman 5.9 3,055
1996 Gizem Kameraman 3.8 294
1996 Aksiyon Kameraman 5.2 654
1996 Gerilim Kameraman 4.1 41
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018