Giriş Kayıt
Egon Endrényi

Egon Endrényi


Kameraman

Egon Endrényi, kameraman.

Citizen X (1995), Jakob'un Yalanları (1999), The Ninth Configuration (1980), Rasputin (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Fantastik Kameraman 6.9 187

Ayin
2011 Dram Kameraman 6.0 83,584

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Kameraman 5.4 83,676
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 25,523

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kameraman 8.1 25,715
2009 Aksiyon Kameraman 7.2 2,847
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,794

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 232,483

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Kameraman 5.8 591
2007 Dram Kameraman 6.2 293

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Kameraman 7.5 14,549

Sağdıç
2005 Komedi Kameraman 6.1 3,436
2005 Dram Kameraman 4.6 4,035

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Kameraman 6.1 48,938
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 276,060

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 233,911
2003 Dram Kameraman 7.2 1,939
2003 Gerilim Kameraman 4.8 634

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Kameraman 5.2 5,114

Genç Hitler
2002 Dram Kameraman 6.6 6,624

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.9 462,740

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.8 3,553

Şövalye
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 153,103
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 2,449

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Kameraman 5.6 4,056
2000 Dram Kameraman 4.8 989

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Kameraman 6.5 13,877

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 Dram Kameraman 5.8 65
1998 Komedi Kameraman 4.8 1,880

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Kameraman 6.2 1,334

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.1 239
1996 Biyografi Kameraman 7.1 3,096
1995 Biyografi Kameraman 7.6 14,765
1992 Biyografi Kameraman 7.2 2,052
1992 Suç Kameraman 7.7 519
1991 Biyografi Kameraman 7.1 1,076
1990 Dram Çeşitli 7.1 22
1990 Korku Kameraman 5.2 617
1989 Korku Kameraman 4.5 2,015
1989 Dram Kameraman 5.9 131
1989 Dram Kameraman 5.5 3,299

Sevgililerime Günce
1987 Biyografi Kameraman 6.9 103
1987 Macera Kameraman 5.3 734
1985 Dram Kameraman 3.3 610
1983 Biyografi Kameraman 7.0 418
1983 Dram Kameraman 6.0 302

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Kameraman 6.6 24,241
1980 Komedi Kameraman 7.2 5,142
1975 Macera Kameraman 7.4 346
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018