Giriş Kayıt
Egon Endrényi

Egon Endrényi


Kameraman

Egon Endrényi, kameraman.

Citizen X (1995), Jakob'un Yalanları (1999), The Ninth Configuration (1980), Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Fantastik Kameraman 6.7 126

Ayin
2011 Dram Kameraman 6.0 83,034

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Kameraman 5.4 83,158
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 25,316

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kameraman 8.1 24,546
2009 Aksiyon Kameraman 7.2 2,707
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,525

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 231,027

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Kameraman 5.8 561
2007 Dram Kameraman 6.2 264

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Kameraman 7.5 14,461

Sağdıç
2005 Komedi Kameraman 6.1 3,286
2005 Dram Kameraman 4.6 3,922

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Kameraman 6.1 48,737
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 274,090

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 232,593
2003 Dram Kameraman    
2003 Gerilim Kameraman 4.9 603

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Kameraman 5.2 4,898

Genç Hitler
2002 Dram Kameraman 6.6 6,343

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.9 459,844

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298

Şövalye
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 152,046
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 2,344

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Kameraman 5.6 3,869
2000 Dram Kameraman 4.8 950

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Kameraman 6.5 12,771

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 Dram Kameraman 5.8 63
1998 Komedi Kameraman    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Kameraman    

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.2 215
1996 Biyografi Kameraman 7.1 2,685
1995 Biyografi Kameraman 7.7 11,479
1992 Biyografi Kameraman    
1992 Suç Kameraman 7.7 395
1991 Biyografi Kameraman    
1990 Dram Çeşitli 7.3 17
1990 Korku Kameraman    
1989 Korku Kameraman 4.5 1,757
1989 Dram Kameraman    
1989 Dram Kameraman 5.5 3,063

Sevgililerime Günce
1987 Biyografi Kameraman 7.1 87
1987 Macera Kameraman 5.3 654
1985 Dram Kameraman 3.1 532
1983 Biyografi Kameraman 7.2 374
1983 Dram Kameraman 6.0 281

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Kameraman 6.6 24,001
1980 Komedi Kameraman 7.2 4,616
1975 Macera Kameraman    
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,314) Castle Rock (2,199) The 100 (1,806) Sharp Objects (1,770) Preacher (1,563) Better Call Saul (1,539) Vikings (1,138) Westworld (1,061) Suits (1,034) Friends (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018