Giriş Kayıt
Egon Endrényi

Egon Endrényi


Kameraman

Egon Endrényi, kameraman.

Citizen X (1995), Jakob'un Yalanları (1999), The Ninth Configuration (1980), Rasputin (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Fantastik Kameraman 6.9 192

Ayin
2011 Dram Kameraman 6.0 83,978

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Kameraman 5.4 84,120
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 25,689

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kameraman 8.1 25,923
2009 Aksiyon Kameraman 7.2 2,866
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,819

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 233,563

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Kameraman 5.8 594
2007 Dram Kameraman 6.2 293

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Kameraman 7.5 14,659

Sağdıç
2005 Komedi Kameraman 6.1 3,463
2005 Dram Kameraman 4.6 4,064

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Kameraman 6.1 49,109
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 277,511

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 234,968
2003 Dram Kameraman 7.2 1,949
2003 Gerilim Kameraman 4.9 638

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Kameraman 5.2 5,138

Genç Hitler
2002 Dram Kameraman 6.6 6,646

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.9 465,144

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.8 3,569

Şövalye
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 153,996
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 2,465

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Kameraman 5.6 4,071
2000 Dram Kameraman 4.8 992

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Kameraman 6.5 13,941

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 Dram Kameraman 5.8 65
1998 Komedi Kameraman 4.8 1,899

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Kameraman 6.2 1,339

Usta Beni Öldürsene
1997 Dram Kameraman 7.1 239
1996 Biyografi Kameraman 7.1 3,117
1995 Biyografi Kameraman 7.6 14,931
1992 Biyografi Kameraman 7.2 2,081
1992 Suç Kameraman 7.7 526
1991 Biyografi Kameraman 7.1 1,086
1990 Dram Çeşitli 7.1 22
1990 Korku Kameraman 5.2 621
1989 Korku Kameraman 4.5 2,041
1989 Dram Kameraman 5.9 133
1989 Dram Kameraman 5.5 3,335

Sevgililerime Günce
1987 Biyografi Kameraman 6.8 105
1987 Macera Kameraman 5.3 737
1985 Dram Kameraman 3.3 614
1983 Biyografi Kameraman 7.0 422
1983 Dram Kameraman 6.0 307

Zafere Kaçış
1981 Aksiyon Kameraman 6.6 24,402
1980 Komedi Kameraman 7.1 5,242
1975 Macera Kameraman 7.5 352
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018