Giriş Kayıt
Hans Endrulat

Hans Endrulat


Sesler

Hans Endrulat, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Bilim-Kurgu Sesler 5.0 708
1957 Dram Sesler 4.6 171
1956 Aile Sesler 6.4 190
1955 Biyografi Sesler 7.4 3,618
1954 Macera Sesler 4.3 26
1954 Dram Sesler 7.2 282
1953 Dram Sesler 7.0 21
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018