Giriş Kayıt
Sergio Emidi

Sergio Emidi


Kameraman

Sergio Emidi, kameraman.

Derin Kırmızı (1975), Dokunma, gidiklanirim (1972), Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma (1970), New York Karın Deşeni (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

New York Karın Deşeni
1982 Korku Kameraman 6.4 7,928
1976 Dram Kameraman 7.5 853
1975 Komedi Kameraman 8.1 5,730

Derin Kırmızı
1975 Korku Kameraman 7.7 26,518
1973 Komedi Kameraman 6.1 363
1973 Komedi Kameraman 7.2 523

Dokunma, gidiklanirim
1972 Komedi Kameraman 7.2 8,284

İşçi Sınıfı Cennete Gider
1971 Dram Kameraman 7.7 2,166

Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma
1970 Suç Kameraman 8.1 7,326

Çılgın Ruhlar
1968 Dram Kameraman 6.7 1,026
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019