Giriş Kayıt
Cesare Emidi

Cesare Emidi


Kameraman

Cesare Emidi, kameraman.

(1986) Gülün Adı (1986), (1985) Phenomena (1985), (1994) Il mostro (1994), (1996) Bir Kadının Portresi (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Esir Ruhlar
2002 Biyografi Kameraman 6.8 1,479
1997 Fantastik Kameraman 6.4 231

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Kameraman 6.3 9,754
1994 Komedi Kameraman 7.5 8,566
1991 Dram Kameraman 3.9 215
1989 Dram Kameraman 7.1 134

Gülün Adı
1986 Suç Kameraman 7.8 91,971
1985 Korku Kameraman 6.9 19,631
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018