Giriş Kayıt
Cesare Emidi

Cesare Emidi


Kameraman

Cesare Emidi, kameraman.

(1986) Gülün Adı (1986), (1985) Phenomena (1985), (1996) Bir Kadının Portresi (1996), (1994) Il mostro (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Esir Ruhlar
2002 Biyografi Kameraman 6.8 1,311
1997 Fantastik Kameraman 6.1 178

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Kameraman 6.3 9,670
1994 Komedi Kameraman 7.5 7,740
1991 Dram Kameraman 4.1 188
1989 Dram Kameraman    

Gülün Adı
1986 Suç Kameraman 7.8 91,386
1985 Korku Kameraman 6.9 19,293
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018