Giriş Kayıt
Alberto Emidi

Alberto Emidi


Kameraman

Alberto Emidi, kameraman.

Ve Gemi Gidiyor (1983), Non ci resta che piangere (1984), Bir Zamanlar Bir Suç Vardı (1992), The Last Survivor (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Kameraman 7.2 196,084

Doktor Jivago
2002 Dram Kameraman    

Unfair Competition
2001 Dram Kameraman 6.9 1,171
1998 Komedi Kameraman 7.1 891

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 Komedi Kameraman 5.8 2,919
1990 Dram Kameraman 7.0 71
1989 Korku Kameraman 4.8 729
1988 Macera Kameraman    
1987 Dram Kameraman 7.4 1,432

Gülün Adı
1986 Suç Kameraman 7.8 91,397
1984 Komedi Kameraman 7.8 3,964
1984 Macera Kameraman 6.8 1,149

Ve Gemi Gidiyor
1983 Komedi Kameraman 7.7 4,178
1983 Dram Kameraman    

Temel Reis
1980 Macera Kameraman 5.2 26,148

The Last Survivor
1977 Macera Kameraman 6.2 2,479
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018