Giriş Kayıt
Alberto Emidi

Alberto Emidi


Kameraman

Alberto Emidi, kameraman.

Ve Gemi Gidiyor (1983), Non ci resta che piangere (1984), Doktor Jivago (2002), Bir Zamanlar Bir Suç Vardı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Kameraman 7.2 197,314

Doktor Jivago
2002 Dram Kameraman 7.5 4,561

Unfair Competition
2001 Dram Kameraman 6.9 1,294
1998 Komedi Kameraman 7.1 1,043

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 Komedi Kameraman 5.8 3,414
1990 Dram Kameraman 6.9 81
1989 Korku Kameraman 4.9 970
1988 Macera Kameraman 7.1 562
1987 Dram Kameraman 7.5 1,747

Gülün Adı
1986 Suç Kameraman 7.8 92,314
1984 Komedi Kameraman 7.8 4,658
1984 Macera Kameraman 6.7 1,285

Ve Gemi Gidiyor
1983 Komedi Kameraman 7.7 4,791
1983 Dram Kameraman 7.7 2,267

Temel Reis
1980 Macera Kameraman 5.2 26,399

Gerilim
1977 Macera Kameraman 6.1 2,850
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018