Giriş Kayıt
George C. Emick

George C. Emick (88)


Müzisyen, Sesler

George C. Emick, 15 Mart 1907 ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Kahraman Şerif (1952), Kanlı Aşk (1946), Aşkın Zaferi (1946), Lost Continent (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

George C. Emick, 22 Eylül 1995 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1907
Ölüm Tarihi: 22 Eylül 1995
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 64 Biyografi Sesler 7.6 6,121
1966 59 Bilim-Kurgu Müzik 4.6 261
1964 57 Dram Müzik 7.2 441
1952 45 Dram Sesler 6.9 743

Kahraman Şerif
1952 45 Dram Müzik 8.0 87,851
1951 44 Dram Müzik 7.3 455
1951 44 Aksiyon Sesler 5.8 223
1951 44 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 1,049
1951 44 Western Müzik 7.1 285

Aşkın Zaferi
1946 39 Dram Müzik 5.6 665

Kanlı Aşk
1946 39 Dram Müzik 6.9 6,726
1945 38 Belgesel Müzik 5.7 157

Fedailer Mangası
1939 32 Aksiyon Sesler 7.5 9,610
1938 31 Komedi Sesler 6.9 1,634
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018