Giriş Kayıt
George C. Emick

George C. Emick (88)


Müzisyen, Sesler

George C. Emick, 15 Mart 1907 ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Kahraman Şerif (1952), Kanlı Aşk (1946), Aşkın Zaferi (1946), The Well (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

George C. Emick, 22 Eylül 1995 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1907
Ölüm Tarihi: 22 Eylül 1995
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 64 Biyografi Sesler 7.6 6,428
1966 59 Bilim-Kurgu Müzik 4.6 312
1964 57 Dram Müzik 7.2 536
1952 45 Dram Sesler 6.9 792

Kahraman Şerif
1952 45 Dram Müzik 8.0 88,327
1951 44 Dram Müzik 7.3 556
1951 44 Aksiyon Sesler 5.8 261
1951 44 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 1,158
1951 44 Western Müzik 6.9 325

Aşkın Zaferi
1946 39 Dram Müzik 5.6 821

Kanlı Aşk
1946 39 Dram Müzik 6.9 7,238
1945 38 Belgesel Müzik 5.9 459

Fedailer Mangası
1939 32 Aksiyon Sesler 7.5 9,833
1938 31 Komedi Sesler 6.9 1,688
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018