Giriş Kayıt
George C. Emick

George C. Emick (88)


Müzisyen, Sesler

George C. Emick, 15 Mart 1907 ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Kahraman Şerif (1952), Kanlı Aşk (1946), Aşkın Zaferi (1946), The Well (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

George C. Emick, 22 Eylül 1995 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1907
Ölüm Tarihi: 22 Eylül 1995
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 64 Biyografi Sesler 7.6 6,481
1966 59 Bilim-Kurgu Müzik 4.6 317
1964 57 Dram Müzik 7.2 544
1952 45 Dram Sesler 6.9 806

Kahraman Şerif
1952 45 Dram Müzik 8.0 89,031
1951 44 Dram Müzik 7.3 561
1951 44 Aksiyon Sesler 5.8 267
1951 44 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 1,169
1951 44 Western Müzik 6.9 328

Aşkın Zaferi
1946 39 Dram Müzik 5.6 835

Kanlı Aşk
1946 39 Dram Müzik 6.9 7,306
1945 38 Belgesel Müzik 5.9 491

Fedailer Mangası
1939 32 Aksiyon Sesler 7.4 9,986
1938 31 Komedi Sesler 6.9 1,754
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019