Giriş Kayıt
Erik Emi

Erik Emi


Erik Emi,

Muhteşem İkili (1986), Two of a Kind (1999), (1989) Family Matters (1989), (1978) Mork & Mindy (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Çeşitli 6.9 1,583

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Çeşitli 8.9 625,128
1989 Komedi Çeşitli 6.6 21,412

Muhteşem İkili
1986 Komedi Çeşitli 7.3 7,372
1982 Komedi Çeşitli 3.9 410
1978 Komedi Çeşitli 7.2 8,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018