Giriş Kayıt
Erik Emi

Erik Emi


Erik Emi,

Muhteşem İkili (1986), Two of a Kind (1999), (1989) Family Matters (1989), (1978) Mork & Mindy (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Çeşitli 6.9 1,603

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Çeşitli 8.9 641,591
1989 Komedi Çeşitli 6.6 21,667

Muhteşem İkili
1986 Komedi Çeşitli 7.3 7,485
1982 Komedi Çeşitli 3.9 414
1978 Komedi Çeşitli 7.2 8,251
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019