Giriş Kayıt
Stephanie Emery

Stephanie Emery


Sanat Bölümü

Stephanie Emery, sanat bölümü.

Second Chance (2016), Dallas (2012), Hear No Evil (1993), (1991) JFK: Kapanmayan Dosya (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,655
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 9,552
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.9 7,606
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 43,483
2008 Biyografi Sanat Bölümü 5.2 3,260
2003 Dram Sanat Bölümü    
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 44,701

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 181,166
1993 Gerilim Sanat Bölümü 5.1 870

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sanat Bölümü 8.0 127,186

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 87,103
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018