Giriş Kayıt
Stephanie Emery

Stephanie Emery


Sanat Bölümü

Stephanie Emery, sanat bölümü.

Second Chance (2016), Dallas (2012), Hear No Evil (1993), (1991) JFK: Kapanmayan Dosya (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,725
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 9,577
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.9 7,887
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 43,627
2008 Biyografi Sanat Bölümü 5.3 3,464
2003 Dram Sanat Bölümü 4.1 453
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 45,174

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 182,355
1993 Gerilim Sanat Bölümü 5.1 980

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sanat Bölümü 8.0 127,922

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 87,717
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018