Giriş Kayıt
Michael Emery

Michael Emery


Sesler

Michael Emery, sesler.

Metallica: Bu Ne Biçim Bir Canavar (2004), Comedian (2002), All This Mayhem (2014), Balıklar Ve Rüyalar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Sesler 7.1 2,296
2014 Belgesel Sesler 7.9 2,920
2009 Belgesel Sesler 7.5 771
2007 Animasyon Sesler 7.5 292

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Sesler 7.3 190

Metallica: Bu Ne Biçim Bir Canavar
2004 Belgesel Sesler 7.5 15,697
2002 Belgesel Sesler 7.0 5,979

Balıklar Ve Rüyalar
1997 Komedi Sesler 7.0 1,630
1997 Suç Sesler 6.1 1,259
1994 Belgesel Sesler 8.0 16,484
1993 Komedi Sesler 3.8 2,515
1991 Belgesel Sesler 6.5 127

Palyaço Evi
1989 Korku Sesler 5.8 3,917
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019