Giriş Kayıt
Henry Embry

Henry Embry


Sesler

Henry Embry, sesler.

Breakout Kings (2011), Boz Bahçeler (2009), Damien (2016), The Kennedys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.3 6,322
2016 Dram Sesler 7.0 6,553
2014 Dram Sesler 5.7 202
2013 Korku Sesler 7.2 32,680
2011 Dram Sesler 7.3 1,582
2011 Aksiyon Sesler 7.3 25,759
2011 Dram Sesler 7.7 5,526
2011 Suç Sesler 7.3 13,877
2010 Dram Sesler 7.1 2,880
2010 Komedi Sesler 4.9 927
2009 Dram Sesler 7.6 41,795

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sesler 7.5 8,026
2008 Aile Sesler 5.8 6

Russell Kızı
2008 Dram Sesler    

Charlie İş Başında
2007 Komedi Sesler 7.0 59,713

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Sesler 7.3 127,240
2007 Aksiyon Sesler 5.5 4,785
2006 Dram Sesler    
2004 Komedi Sesler 8.3 11,018

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Sesler 5.7 8,272
2001 Suç Sesler    
2001 Dram Sesler    

Amerikan Sapığı
2000 Suç Sesler 7.6 410,665
2000 Dram Sesler 7.2 600

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Sesler 7.2 130,040
1997 Dram Sesler 6.5 958
1997 Aksiyon Sesler 4.4 305

Sabotaj
1996 Aksiyon Sesler 6.0 1,036
1996 Aksiyon Sesler 3.3 717
1995 Aksiyon Sesler 4.0 149
1995 Aksiyon Sesler    

Müthiş Yemek
1991 Dram Sesler 7.1 41,036
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018