Giriş Kayıt
Henry Embry

Henry Embry


Sesler

Henry Embry, sesler.

Breakout Kings (2011), Boz Bahçeler (2009), The Kennedys (2011), Damien (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.3 6,421
2016 Dram Sesler 7.0 6,643
2014 Dram Sesler 5.8 269
2013 Korku Sesler 7.2 33,179
2011 Dram Sesler 7.3 1,695
2011 Dram Sesler 7.7 6,576
2011 Aksiyon Sesler 7.3 25,975
2011 Suç Sesler 7.3 13,966
2010 Dram Sesler 7.1 3,019
2010 Komedi Sesler 4.8 1,562
2009 Dram Sesler 7.6 42,217

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sesler 7.5 8,421
2008 Aile Sesler 5.6 1,650

Russell Kızı
2008 Dram Sesler 6.8 1,568

Charlie İş Başında
2007 Komedi Sesler 7.0 59,969

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Sesler 7.3 128,331
2007 Aksiyon Sesler 5.5 5,183
2006 Dram Sesler 6.5 191
2004 Komedi Sesler 8.3 11,487

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Sesler 5.7 8,729
2001 Suç Sesler 5.8 208
2001 Dram Sesler 7.2 239

Amerikan Sapığı
2000 Suç Sesler 7.6 416,375
2000 Dram Sesler 7.2 622

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Sesler 7.2 131,228
1997 Dram Sesler 6.4 1,037
1997 Aksiyon Sesler 4.4 342

Sabotaj
1996 Aksiyon Sesler 6.0 1,198
1996 Aksiyon Sesler 3.4 776
1995 Aksiyon Sesler 4.1 168
1995 Aksiyon Sesler 4.6 252

Müthiş Yemek
1991 Dram Sesler 7.1 41,587
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018