Giriş Kayıt
Henry Embry

Henry Embry


Sesler

Henry Embry, sesler.

Breakout Kings (2011), Boz Bahçeler (2009), The Kennedys (2011), Damien (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.3 6,489
2016 Dram Sesler 7.0 6,718
2014 Dram Sesler 5.8 274
2013 Korku Sesler 7.2 33,485
2011 Dram Sesler 7.3 1,699
2011 Dram Sesler 7.7 6,606
2011 Aksiyon Sesler 7.3 26,146
2011 Suç Sesler 7.3 14,049
2010 Dram Sesler 7.1 3,042
2010 Komedi Sesler 4.9 1,581
2009 Dram Sesler 7.6 42,527

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sesler 7.5 8,487
2008 Aile Sesler 5.6 1,667

Russell Kızı
2008 Dram Sesler 6.8 1,574

Charlie İş Başında
2007 Komedi Sesler 7.0 60,186

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Sesler 7.3 129,382
2007 Aksiyon Sesler 5.6 5,246
2006 Dram Sesler 6.5 191
2004 Komedi Sesler 8.2 11,557

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Sesler 5.7 8,787
2001 Suç Sesler 5.8 210
2001 Dram Sesler 7.2 241

Amerikan Sapığı
2000 Suç Sesler 7.6 420,499
2000 Dram Sesler 7.2 622

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Sesler 7.2 132,212
1997 Dram Sesler 6.4 1,050
1997 Aksiyon Sesler 4.4 344

Sabotaj
1996 Aksiyon Sesler 6.0 1,218
1996 Aksiyon Sesler 3.4 780
1995 Aksiyon Sesler 4.1 171
1995 Aksiyon Sesler 4.6 253

Müthiş Yemek
1991 Dram Sesler 7.1 41,992
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019