Giriş Kayıt
Eljo Embregts

Eljo Embregts


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eljo Embregts, sanat bölümü, set dekoratörü.

Heineken Operasyonu (2011), Voor een verloren soldaat (1992), Gece Bekçisi (2007), De tasjesdief (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.9 861
2012 Macera Sanat Bölümü 6.0 497

Heineken Operasyonu
2011 Suç Sanat Bölümü 6.5 4,771
2011 Dram Sanat Bölümü 6.4 474

Korku Efendisi
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 7,817

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 2,611

Kara Kitap
2006 Dram Sanat Bölümü 7.8 67,015
2002 Dram Set Dekoratörü 4.9 182
1995 Dram Sanat Bölümü 5.3 1,236
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 11,833
1992 Dram Sanat Bölümü 7.6 4,007
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 292

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Çeşitli 7.3 7,166
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018