Giriş Kayıt
Eljo Embregts

Eljo Embregts


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eljo Embregts, sanat bölümü, set dekoratörü.

Heineken Operasyonu (2011), Voor een verloren soldaat (1992), Gece Bekçisi (2007), De tasjesdief (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.9 846
2012 Macera Sanat Bölümü 6.0 490

Heineken Operasyonu
2011 Suç Sanat Bölümü 6.5 4,728
2011 Dram Sanat Bölümü 6.4 473

Korku Efendisi
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 7,733

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 2,596

Kara Kitap
2006 Dram Sanat Bölümü 7.8 66,673
2002 Dram Set Dekoratörü 4.9 181
1995 Dram Sanat Bölümü 5.3 1,228
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 11,712
1992 Dram Sanat Bölümü 7.6 3,991
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 290

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Çeşitli 7.3 7,085
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018