Giriş Kayıt
Ouassini Embarek

Ouassini Embarek


Oyuncu

Ouassini Embarek, oyuncu.

Hırsız (2002), Hemen Şimdi (2004), (2000) Baise-moi (2000), (1996) Le plus beau métier du monde (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 6
2012 Dram Oyuncu 5.8 146

Hemen Şimdi
2004 Suç Oyuncu 6.5 920
2004 Dram Oyuncu 6.7 2,705

Güneşe Suikast
2003 Dram Oyuncu 6.5 130

Futbol Sevdası
2002 Komedi Oyuncu 4.3 1,032

Hırsız
2002 Suç Oyuncu 6.6 9,555
2001 Komedi Oyuncu 5.9 111
2000 Suç Oyuncu 4.5 15,842
2000 Suç Oyuncu 6.4 629
2000 Dram Oyuncu 6.7 361

Leyleğin Çocukları
1999 Oyuncu 6.6 328
1997 Suç Oyuncu 6.6 94
1996 Dram Oyuncu 5.8 914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019