Giriş Kayıt
Manuel Emanuel

Manuel Emanuel


Müzisyen, Oyuncu

Manuel Emanuel, müzisyen, oyuncu.

Kahraman Şerif (1952), Devlerin Aşkı (1956), Gun HIll'den Son Tren (1959), Pekin'de 55 Gün (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Müzik 6.8 5,313
1960 Aksiyon Müzik 6.9 12,743

Gun HIll'den Son Tren
1959 Dram Müzik 7.4 5,615

Kahramanlar Şehri
1959 Dram Müzik 8.0 49,575
1957 Belgesel Müzik 7.8 40

Devlerin Aşkı
1956 Dram Müzik 7.7 30,428

Firavunlar Diyarı
1955 Dram Müzik 6.7 3,194

Son Uçuş
1954 Aksiyon Müzik 6.9 4,821

Cennete Dönüş
1953 Dram Müzik 6.1 446
1953 Dram Müzik 6.2 747
1953 Suç Müzik 6.8 1,461

Kahraman Şerif
1952 Dram Müzik 8.0 88,659
1951 Aksiyon Müzik 5.8 264

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 Korku Müzik 7.2 22,304
1950 Dram Müzik 7.5 3,085

Şampiyon
1949 Dram Müzik 7.4 3,116

Hayal Kadın
1948 Dram Müzik 7.7 5,474

Operada Bir gece
1935 Komedi Oyuncu 8.0 28,048
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018