Giriş Kayıt
Manuel Emanuel

Manuel Emanuel


Müzisyen, Oyuncu

Manuel Emanuel, müzisyen, oyuncu.

Kahraman Şerif (1952), Devlerin Aşkı (1956), Gun HIll'den Son Tren (1959), Pekin'de 55 Gün (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Müzik 6.8 5,234
1960 Aksiyon Müzik 6.9 12,604

Gun HIll'den Son Tren
1959 Dram Müzik 7.4 5,553

Kahramanlar Şehri
1959 Dram Müzik 8.0 49,181
1957 Belgesel Müzik 7.8 40

Devlerin Aşkı
1956 Dram Müzik 7.7 30,227

Firavunlar Diyarı
1955 Dram Müzik 6.7 3,163

Son Uçuş
1954 Aksiyon Müzik 6.9 4,402

Cennete Dönüş
1953 Dram Müzik 6.1 438
1953 Dram Müzik 6.2 706
1953 Suç Müzik 6.8 1,434

Kahraman Şerif
1952 Dram Müzik 8.0 88,078
1951 Aksiyon Müzik 5.8 261

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 Korku Müzik 7.2 22,039
1950 Dram Müzik 7.5 3,058

Şampiyon
1949 Dram Müzik 7.4 3,090

Hayal Kadın
1948 Dram Müzik 7.7 5,416

Operada Bir gece
1935 Komedi Oyuncu 8.0 27,834
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018