Giriş Kayıt
Albert Elms

Albert Elms (89)


Müzisyen, Müzisyen

Albert George Elms, 28 Şubat 1920 Milton, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

"The Adventures of Robin Hood" (1955) yapımıyla biliniyor.

Albert Elms, 16 Ekim 2009 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert George Elms
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1920
Ölüm Tarihi: 16 Ekim 2009
Doğum Yeri: Milton, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Müzik    
1967 Aksiyon Müzik 8.5 10,696
1960 Western Müzik
Müzik
8.1 37
1958 38 Suç Müzik 6.5 30
1958 Macera Müzik
Müzik
7.9 99
1957 Macera Müzik 7.7 65
1954 34 Bilim-Kurgu Müzik 5.0 795
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018