Giriş Kayıt
Warren Ellis

Warren Ellis (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Warren Ellis, 16 Şubat 1968 Essex, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kanunsuzlar (2012), Yol (2009), İki Eli Kanda (2016), Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1968
Doğum Yeri: Essex, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Dirty Three
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Biyografi Müzik 5.8 602
2017 49 Suç Müzik 4.8 1,256

Kardaki İzler
2017 49 Suç Müzik 7.8 143,229

Savaş Makinesi
2017 49 Komedi Müzik 6.0 31,390
2017 49 Suç 4.5 5,808
2017 49 Biyografi Müzik 6.2 933
2016 48 Dram Müzik
Müzik
5.8 206
2016 Macera Müzik 7.5 7,953
2016 48 Belgesel Oyuncu 8.6 871

İki Eli Kanda
2016 48 Suç Müzik 7.6 160,255
2015 47 Dram Müzik
Müzik
7.6 28,794

İnsanlıktan Uzakta
2014 46 Dram Müzik
Müzik
7.3 4,642

Dünyada 20.000 Gün
2014 46 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.5 8,188
2014 46 Belgesel Müzik 7.9 14

Aile Doktoru
2013 45 Dram Müzik 6.8 4,796

Kanunsuzlar
2012 44 Suç Müzik
Müzik
7.3 207,837

Bir Yudum Bahar
2012 44 Dram Müzik
6.9 566
2012 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.9 7,629
2011 43 Suç Müzik
Müzik
6.8 713

Yol
2009 41 Macera Müzik
Müzik
7.3 200,750
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.2 550
2007 39 Dram Oyuncu 6.1 72

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 39 Biyografi Müzik 7.5 152,549
2007 39 Belgesel Müzik 8.2 577

Kanlı Teklif
2005 37 Suç Müzik
Müzik
7.4 46,260
1998 30 Dram Müzik 6.9 514
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,895) Suits (1,758) The Sinner (1,650) Shameless (1,508) La Casa de Papel (1,353) Fear the Walking Dead (1,319) Castle Rock (1,260) Bodyguard (1,200) Mayans M.C. (1,160) The 100 (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018