Giriş Kayıt
Tom Ellis

Tom Ellis (39)


Oyuncu

Thomas Paul Ellis, 17 Kasım 1978 Cardiff, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2006 yılının Haziran ayında Tamzin Outhwaite ile evlendi. 8 yılın ardından 2014 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Lucifer (2015), Miranda (2009), Rush (2014), Miss Conception (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Paul Ellis
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1978
Doğum Yeri: Cardiff, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.91 m
8.7 (28 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 121,352
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,050
2013 35 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,038
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2012 Komedi Oyuncu 6.6 99
2011 Komedi Oyuncu 6.8 56
2010 Fantastik Oyuncu 7.9 4,606
2009 Komedi Oyuncu 8.1 10,317
2009 Komedi Oyuncu 7.5 232
2008 Macera Oyuncu 7.9 63,194
2008 Dram Oyuncu 6.1 53
2008 30 Komedi Oyuncu 4.7 2,361
2006 Komedi Oyuncu 8.0 889
2006 Komedi Oyuncu    

Sağdıç
2005 27 Komedi Oyuncu 6.1 3,286

Hemşire
2004 26 Suç Oyuncu 7.7 21,530
2004 Suç Oyuncu    

Orada Olacağım
2003 25 Komedi Oyuncu 6.6 1,317
2003 25 Dram Oyuncu    

Acemi Askerler
2001 23 Komedi Oyuncu 6.9 21,743
2001 23 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,094
2001 Macera Oyuncu 6.9 2,952
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,269
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,007
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,702
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018