Giriş Kayıt
Scott Ellis

Scott Ellis


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Scott Ellis, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Weeds (2005), The New Normal (2012), Undateable (2014), The Michael J. Fox Show (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.1 1,908
2017 Komedi Yönetmen 6.5 2,617
2015 Komedi Yönetmen 5.8 3,613
2014 Komedi Yönetmen 7.3 7,924
2013 Komedi Yönetmen 6.6 4,932
2012 Komedi Yönetmen 6.8 10,550
2011 Komedi Yönetmen 6.6 4,104
2011 Komedi Yönetmen 6.7 84,871
2010 Komedi Yönetmen 6.9 2,950
2009 Komedi Yönetmen 8.4 313,125
2009 Komedi Yönetmen 7.7 22,798

30 Rock 1
2006 Komedi Yönetmen 8.2 104,110
2006 Komedi Yönetmen 6.1 1,552
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.0 97,310
2005 Suç Yönetmen 7.6 21,126
2005 Müzik Oyuncu 6.8 105

Kanlı Teklif
2005 Suç 7.4 47,517
2003 Komedi Yönetmen 5.6 4,376
1993 Komedi Yönetmen 8.1 66,797
1971 Biyografi Çeşitli 7.6 499
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019