Giriş Kayıt
Marietta Elliott

Marietta Elliott


Oyuncu

Marietta Elliott, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Komedi Oyuncu 7.1 2,488
1953 Western Oyuncu 6.8 686
1952 Western Oyuncu 5.2 177

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 187,188

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 26,313
1951 Komedi Oyuncu 7.1 3,205
1951 Dram Oyuncu 7.0 4,006
1951 Komedi Oyuncu 6.7 4,086
1950 Biyografi Oyuncu 7.0 3,803
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018