Giriş Kayıt
Beverley Elliott

Beverley Elliott


Oyuncu

Beverley Elliott, oyuncu.

Once Upon a Holiday (2015), (1992) Affedilmeyen (1992), (2011) Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), (2009) Harper's Island (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Beverley Elliot | Beverly Elliott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 165
2016 Komedi Oyuncu 6.7 1,379
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
2015 Dram Oyuncu 6.3 1,844
2015 Gerilim Oyuncu 3.7 384
2014 Gizem Oyuncu 6.2 543

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 194,636
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 318,332
2009 Dram Oyuncu 7.5 23,670
2008 Dram Oyuncu 5.6 137
2007 Komedi Oyuncu 5.9 283
2006 Komedi Oyuncu 4.9 185

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 49,461

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 61,559

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,623
2003 Dram Oyuncu 5.8 757

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 41,831
2002 Suç Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 7.9 11,891

Düetler
2000 Komedi Oyuncu 6.0 8,683
2000 Dram Oyuncu    
1997 Western Oyuncu 7.5 232
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,955

Küçük Kadınlar
1994 Dram Oyuncu 7.3 41,915
1994 Macera Oyuncu 8.6 207
1993 Dram Oyuncu 5.8 13,817

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,579

Affedilmeyen
1992 Western Oyuncu 8.2 327,720

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Oyuncu 5.8 13,918
1989 Macera Oyuncu 7.4 174
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018