Giriş Kayıt
Beverley Elliott

Beverley Elliott


Oyuncu

Beverley Elliott, oyuncu.

Once Upon a Holiday (2015), Christmas Joy (2018), (1992) Affedilmeyen (1992), (2011) Bir Varmış Bir Yokmuş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Beverley Elliot | Beverly Elliott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 6.5 620
2017 Dram Oyuncu 5.9 188
2016 Komedi Oyuncu 6.7 1,406
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 12
2015 Dram Oyuncu 6.2 2,135
2015 Gerilim Oyuncu 3.6 389
2014 Gizem Oyuncu 6.3 554

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 195,540
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 320,204
2009 Dram Oyuncu 7.5 23,778
2008 Dram Oyuncu 5.6 138
2007 Komedi Oyuncu 5.9 284
2006 Komedi Oyuncu 4.8 187

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 49,695

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 63,088

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,655
2003 Dram Oyuncu 5.8 777

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 42,821
2002 Suç Oyuncu 5.8 195
2002 Suç Oyuncu 7.9 11,944

Düetler
2000 Komedi Oyuncu 6.0 8,733
2000 Dram Oyuncu 6.8 521
1997 Western Oyuncu 7.5 234
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,059

Küçük Kadınlar
1994 Dram Oyuncu 7.3 42,341
1994 Macera Oyuncu 8.6 207
1993 Dram Oyuncu 5.8 13,988

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,747

Affedilmeyen
1992 Western Oyuncu 8.2 330,984

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Oyuncu 5.8 14,010
1989 Macera Oyuncu 7.4 176
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018