Giriş Kayıt
Tom Elling

Tom Elling (72)


Görüntü Yönetmeni, Senarist, Kameraman

Tom Elling, 01 Eylül 1946 doğumlu görüntü yönetmeni, senarist, kameraman.

Suç Unsuru (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1946
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 51 Belgesel
Oyuncu
6.2 314
1989 43 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 57

Suç Unsuru
1984 38 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
6.9 7,964
1982 36 Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.2 381
1980 34 Kısa Metraj Senarist
Görüntü Yönetmeni
5.4 1,100
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018