Giriş Kayıt
Tom Elling

Tom Elling (72)


Görüntü Yönetmeni, Senarist, Kameraman, Oyuncu

Tom Elling, 01 Eylül 1946 doğumlu görüntü yönetmeni, senarist, kameraman, oyuncu.

Suç Unsuru (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1946
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 51 Belgesel
Oyuncu
6.2 332
1989 43 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 60

Suç Unsuru
1984 38 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
6.9 8,184
1982 36 Görüntü Yönetmeni
Senarist
5.2 445
1980 34 Kısa Metraj Senarist
Görüntü Yönetmeni
5.5 1,197
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018