Giriş Kayıt
Andy Ellaway

Andy Ellaway


Kameraman

Andy Ellaway, kameraman.

İçimdeki Ben (2004), Tetikçi (2007), The Indian Doctor (2010), (2013) Ölüm Makinesi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Kameraman 4.5 123
2014 Biyografi Kameraman 6.9 235

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Kameraman 6.1 28,307

Kadının Fendi
2010 Biyografi Kameraman 7.2 12,786
2010 Dram Kameraman 7.1 55
2010 Dram Kameraman 8.0 602
2009 Dram Kameraman 6.5 12

Tetikçi
2007 Aksiyon Kameraman 5.5 7,230
2005 Dram Kameraman 6.5 717

İçimdeki Ben
2004 Gizem Kameraman 6.1 9,896

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 Komedi Kameraman 6.6 4,520
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018