Giriş Kayıt
Andy Ellaway

Andy Ellaway


Kameraman

Andy Ellaway, kameraman.

İçimdeki Ben (2004), Tetikçi (2007), The Indian Doctor (2010), (2013) Ölüm Makinesi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Kameraman 4.5 119
2014 Biyografi Kameraman 6.9 228

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Kameraman 6.1 28,180

Kadının Fendi
2010 Biyografi Kameraman 7.2 12,681
2010 Dram Kameraman 7.1 55
2010 Dram Kameraman 8.0 586
2009 Dram Kameraman 6.5 12

Tetikçi
2007 Aksiyon Kameraman 5.5 7,183
2005 Dram Kameraman 6.5 709

İçimdeki Ben
2004 Gizem Kameraman 6.1 9,865

Bir Cenaze Dört Nikah
2002 Komedi Kameraman 6.6 4,485
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018