Giriş Kayıt
Gabriel C. Ell

Gabriel C. Ell (3)


Sanat Bölümü

Gabriel C. Ell, 14 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

Porky's Revenge (1985), Mannequin: On the Move (1991), Where the Boys Are '84 (1984), Far North (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Budala Dedektif
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.9 246,446

Korku Burnu
1991 Suç Sanat Bölümü 7.3 147,265
1991 Fantastik Sanat Bölümü 4.2 5,125

Çılgın Tatil
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.4 42,980
1988 Dram Sanat Bölümü 4.8 545
1986 Aile Sanat Bölümü 6.9 38,781
1985 Komedi Sanat Bölümü 4.7 6,853
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.5 781
1984 Dram Sanat Bölümü 5.8 1,738
1982 Suç Sanat Bölümü 5.8 232
1980 Komedi Sanat Bölümü 7.3 93,269
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018