Giriş Kayıt
Gabriel C. Ell

Gabriel C. Ell (3)


Sanat Bölümü

Gabriel C. Ell, 14 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

Porky's Revenge (1985), Mannequin: On the Move (1991), Where the Boys Are '84 (1984), Far North (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Budala Dedektif
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.9 248,320

Korku Burnu
1991 Suç Sanat Bölümü 7.3 148,986
1991 Fantastik Sanat Bölümü 4.2 5,169

Çılgın Tatil
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.4 43,233
1988 Dram Sanat Bölümü 4.8 550
1986 Aile Sanat Bölümü 6.9 39,070
1985 Komedi Sanat Bölümü 4.7 6,923
1984 Komedi Sanat Bölümü 3.5 787
1984 Dram Sanat Bölümü 5.8 1,747
1982 Suç Sanat Bölümü 5.8 232
1980 Komedi Sanat Bölümü 7.3 93,937
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018