Giriş Kayıt
Michelle Elkin

Michelle Elkin


Oyuncu

Michelle Elkin, oyuncu.

Bunheads (2012), (2002) Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), (2007) Çılgın Motorcular (2007), (2008) Çaylak Profesyonel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,355
2012 Komedi Çeşitli 7.4 17,383
2009 Komedi Çeşitli 5.8 131,692
2009 Çeşitli 8.0 2,150

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 343,969
2008 Komedi Çeşitli 3.8 46,696

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 73,156

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 25,151

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Çeşitli 5.9 107,564

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu 7.4 122,728

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.2 179,548

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 199,107

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 7,068

Striptiz
1996 Komedi Çeşitli 4.4 38,939
1995 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.7 56,015
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018