Giriş Kayıt
Michelle Elkin

Michelle Elkin


Oyuncu

Michelle Elkin, oyuncu.

Bunheads (2012), (2002) Avanak Ajan: Altın Kuş (2002), (2007) Çılgın Motorcular (2007), (2008) Çaylak Profesyonel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,412
2012 Komedi Çeşitli 7.4 17,525
2009 Komedi Çeşitli 5.8 132,459
2009 Çeşitli 8.0 2,160

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 346,224
2008 Komedi Çeşitli 3.8 47,071

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Çeşitli 5.8 73,614

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 25,262

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Çeşitli 5.9 108,112

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Oyuncu 7.4 123,275

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.2 180,951

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 200,538

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 7,167

Striptiz
1996 Komedi Çeşitli 4.4 39,308
1995 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.7 56,368
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019