Giriş Kayıt
Michael Eliot

Michael Eliot


Editör, Editör, Yapımcı

Michael Eliot, editör, editör, yapımcı.

Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Macgyver 1 (1985), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Eliot | R. Michael Eliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Editorial Department 8.1 5,164

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Editorial Department 7.5 21,214

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Editorial Department 7.4 19,326
2007 Komedi 7.0 3,452

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Editorial Department 8.1 57,093

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Editorial Department 8.4 77,759
1997 Aksiyon Editorial Department 8.3 2,627

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Editör 5.0 3,052

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Editör 6.1 15,052

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.1 19,897
1988 Aksiyon Editör 4.8 169
1988 Western Editör 6.3 210
1987 Suç Editör 7.2 265
1986 Biyografi Editör 6.8 338
1986 Dram Editör 5.5 6,129

Kuzey ve Güney
1985 Dram Editör 8.1 8,745

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.7 32,762

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Yapımcı 7.3 9,136

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Editorial Department 7.7 6,580

Hanedan
1981 Dram Editör 6.3 5,845
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019