Giriş Kayıt
Jed Elinoff

Jed Elinoff (44)


Senarist, Yapımcı

Jed Elinoff, 20 Nisan 1975 Endwell, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Raven's Home (2017), The Mistle-Tones (2012), Best Friends Whenever (2015), Pants on Fire (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1975
Doğum Yeri: Endwell, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 44 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.5 385
2019 Macera Senarist
Yapımcı
5.0 322
2017 Aile Senarist
Yapımcı
7.7 1,782
2017 Animasyon Senarist 5.8 243
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.7 1,388
2015 Animasyon Senarist 5.6 597
2014 Komedi Senarist 5.4 617
2012 Komedi Senarist 6.8 1,740

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.8 571
2012 37 Komedi Yapımcı
Senarist
4.3 154
2012 37 Korku Senarist
Yapımcı
6.0 490
2010 Aile Senarist 8.0 1,838
2010 35 Animasyon Senarist 7.3 1,858
2010 Animasyon Senarist 8.0 6,797

Scooby-Doo! Korsanın Sırrı
2006 31 Animasyon Senarist 6.8 1,771
1998 Animasyon Senarist 6.9 8,855
1989 Komedi Çeşitli 8.9 225,705
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,021) Swamp Thing (1,664) Black Mirror (1,614) The Big Bang Theory (1,562) Shingeki no kyojin (1,513) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019