Giriş Kayıt
Jan Eliasberg

Jan Eliasberg


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Jan Eliasberg, yönetmen, senarist, yapımcı.

Past Midnight (1991), Sisters (1991), Booker (1990), (2012) Nashville (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen 7.1 1,426
2012 Dram Yönetmen 7.7 21,896
2009 Suç Yönetmen 6.7 44,984
2006 Dram Yönetmen 6.7 943

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 354,913
1994 Dram Yönetmen 6.8 8,719
1991 Dram Yönetmen 5.6 981
1991 Dram Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.6 1,682
1990 Suç Yönetmen 6.2 597

Büyük Tuzak
1987 Suç Yönetmen 7.8 1,828
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,919

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 20,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019