Giriş Kayıt
Dorothy Elias-Fahn

Dorothy Elias-Fahn (62)


Oyuncu

Dorothy Ann Elias, 13 Mart 1962 doğumlu oyuncu.

Trigun (1998), Digimon: İlk Film (2000), Vanpaia naito (2008), 12 kokuki (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dorothy Ann Elias
Doğum Tarihi: 13 Mart 1962
Diğer Bir İsmi: Dorothy Elias | Dororhty Fahn | Dorothy Elias Fahn
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 6.6 569
2022 Animasyon Oyuncu 8.4 40,029
2020 Animasyon Oyuncu 7.4 116
2019 57 Biyografi Oyuncu 6.6 5,769
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 143,400
2018 56 Animasyon Oyuncu 7.0 929
2018 56 Animasyon Oyuncu 6.6 8,542

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 54 Animasyon Oyuncu 6.7 23,021
2016 54 Animasyon Oyuncu 7.1 1,347
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 2,123
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,911
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 37,464
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 695
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 33,397
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 130,868
2010 48 Animasyon Oyuncu 5.0 1,516
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,566

Ghost in the Shell 2.0
2008 46 Animasyon Oyuncu 7.8 15,187

Tokyo Vahşet Polisi
2008 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,655
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,734
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 540
2007 45 Animasyon Oyuncu 7.3 469
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 2,429
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 163,765
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 140
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 503
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 746
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 1,027
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 2,006
2005 43 Animasyon Oyuncu 6.8 1,687
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 1,141
2005 Animasyon Oyuncu 6.2 232
2005 Animasyon Oyuncu 4.8 253
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 156
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 67,949
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 43,124
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 1,338
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 5,308
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 288
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 301
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 383
2003 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 590
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 298
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 81
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 782
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,810
2003 41 Animasyon Oyuncu 5.7 117
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,171
2003 Animasyon Oyuncu 7.5 2,325
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 124,759
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 20,822
2002 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,478
2002 Animasyon Oyuncu 7.9 2,183
2002 Animasyon Oyuncu 7.3 4,673
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,228
2002 40 Animasyon Oyuncu 6.8 738
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 288
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 347
2001 Animasyon Oyuncu 7.4 530

Kovboy Bebop
2001 39 Animasyon Oyuncu 7.8 52,689
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 1,174
2001 39 Animasyon Oyuncu 6.6 567
2001 39 Animasyon Oyuncu 6.5 222
2000 Animasyon Oyuncu 6.6 170
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.9 492
2000 Animasyon Oyuncu 7.0 174

Digimon: İlk Film
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.0 7,910
2000 Aksiyon Oyuncu 7.0 914
2000 38 Animasyon Oyuncu 7.8 1,744
2000 38 Animasyon Oyuncu 6.9 1,199
1999 Macera Oyuncu 6.7 329
1999 Animasyon Oyuncu 7.2 63
1999 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 401
1999 Animasyon Oyuncu 7.4 23,219
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 10,963
1999 Animasyon Oyuncu 5.5 176
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 23,940
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 4,103
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 16,844
1998 36 Komedi Oyuncu 6.4 2,709
1998 Animasyon Oyuncu 6.5 170
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 218
1997 35 Dram Oyuncu 5.8 918
1997 Animasyon Oyuncu 7.0 422
1997 35 Animasyon Oyuncu 6.7 1,913
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 125
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 297
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,852
1996 Macera Oyuncu 6.6 162

Ghost In The Shell
1995 33 Animasyon Oyuncu 7.9 155,482
1995 33 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.7 83
1995 33 Animasyon Oyuncu 6.9 1,584
1995 33 Animasyon Oyuncu 6.0 75
1995 Animasyon Oyuncu 7.6 1,010
1995 33 Macera Oyuncu 7.7 431
1995 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,450
1994 32 Animasyon Oyuncu 7.8 3,985
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.1 35
1993 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 174
1992 Animasyon Oyuncu 6.0 665
1991 29 Animasyon Oyuncu 6.4 988
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 1,476
1987 25 Animasyon Oyuncu 7.2 5,728
1986 24 Animasyon Oyuncu 7.0 638

The Castle of Cagliostro
1979 17 Animasyon Oyuncu 7.6 33,086
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024