Giriş Kayıt
Sam Eldridge

Sam Eldridge


Kameraman

Sam Eldridge, kameraman.

Camilla (1994), (2013) Anne (2013), (2005) Dört Kardeş (2005), (2015) Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kameraman 4.9 50,733
2013 Komedi Kameraman 6.7 13,767

Anne
2013 Korku Kameraman 6.2 156,095
2012 Dram Kameraman 5.0 41,293

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Kameraman 6.9 123,242

Üçüncü Mucize
1999 Dram Kameraman 6.6 3,005
1999 Suç Kameraman 5.3 2,086
1994 Dram Kameraman 6.1 898

Aldanış
1991 Gerilim Kameraman 6.2 6,002
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 7,776
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019