Giriş Kayıt
Sam Eldridge

Sam Eldridge


Kameraman

Sam Eldridge, kameraman.

Camilla (1994), (2013) Anne (2013), (2005) Dört Kardeş (2005), (2015) Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kameraman 4.9 50,350
2013 Komedi Kameraman 6.7 13,579

Anne
2013 Korku Kameraman 6.2 155,107
2012 Dram Kameraman 5.0 41,043

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Kameraman 6.9 122,293

Üçüncü Mucize
1999 Dram Kameraman 6.6 2,997
1999 Suç Kameraman 5.3 2,055
1994 Dram Kameraman 6.1 896

Aldanış
1991 Gerilim Kameraman 6.1 5,911
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 7,685
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018