Giriş Kayıt
Kevin Eldridge

Kevin Eldridge


Dublör

Kevin Eldridge, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 828,169
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 288,550
1997 Aksiyon Dublör 6.8 252,822

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,898

Dağcı
1993 Aksiyon Çeşitli 6.4 109,098
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019