Giriş Kayıt
Fred Eldridge

Fred Eldridge


Editör

Fred Eldridge, editör.

Çocuk Bakıcısı (1996), Just Ask My Children (2001), Dollar for the Dead (1998), Video Voyeur: The Susan Wilson Story (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Yolu
2011 Komedi 6.9 6,808
2010 Aksiyon Animasyon 3.0 778
2008 Aksiyon Editorial Department 7.4 3,143
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 21,976
2008 Suç Editorial Department 5.4 3,126

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.6 12,359
2002 Dram Çeşitli 6.0 533
2001 Dram Çeşitli 7.3 684
2000 Dram Çeşitli 5.8 111
1999 Gerilim Editorial Department 6.4 617

Sevginin Ötesinde
1999 Dram Çeşitli 5.7 86
1999 Dram Çeşitli 5.5 148
1998 Western Çeşitli 5.3 769
1998 Animasyon Editorial Department 5.8 1,910
1998 Dram Çeşitli 5.8 2,032
1996 Animasyon Editorial Department 5.9 8

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Çeşitli 5.7 923
1993 Dram Editorial Department 6.7 348
1990 Animasyon Editorial Department 7.5 27,523

Simpsonlar
1989 Animasyon Görsel Efekt
Editorial Department
8.7 321,194
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018