Giriş Kayıt
Fred Eldridge

Fred Eldridge


Editör, Animasyon

Fred Eldridge, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Yolu
2011 Komedi 6.8 6,877
2010 Aksiyon Animasyon 3.0 783
2008 Aksiyon Editorial Department 7.4 3,167
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 22,091
2008 Suç Editorial Department 5.4 3,153

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.6 12,434
2002 Dram Çeşitli 6.0 535
2001 Dram Çeşitli 7.3 685
2000 Dram Çeşitli 5.8 111
1999 Gerilim Editorial Department 6.4 618

Sevginin Ötesinde
1999 Dram Çeşitli 5.7 86
1999 Dram Çeşitli 5.5 148
1998 Western Çeşitli 5.4 774
1998 Animasyon Editorial Department 5.8 1,936
1998 Dram Çeşitli 5.8 2,042
1996 Animasyon Editorial Department 5.9 8

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Çeşitli 5.7 936
1993 Dram Editorial Department 6.7 349
1990 Animasyon Editorial Department 7.5 27,921

Simpsonlar
1989 Animasyon Görsel Efekt
Editorial Department
8.7 325,496
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019