Giriş Kayıt
Frank Eldridge

Frank Eldridge


Frank Eldridge,

Testere 4 (2007), Çılgınlığın Ötesinde (1994), Repo! The Genetic Opera (2008), Eve Uçuş (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aile Taşıma Bölümü 3.2 611
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 21,980

Testere 4
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.9 127,816

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.6 12,361
2004 Gizem Taşıma Bölümü 4.2 842
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.5 2,883
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 196,010
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.1 359
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 599

Eve Uçuş
1996 Macera Taşıma Bölümü 6.8 21,622

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Taşıma Bölümü 7.2 51,480
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018