Giriş Kayıt
Frank Eldridge

Frank Eldridge


Frank Eldridge,

Testere 4 (2007), Çılgınlığın Ötesinde (1994), Eve Uçuş (1996), Repo! The Genetic Opera (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aile Taşıma Bölümü 3.3 615
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 22,077

Testere 4
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.9 128,715

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.6 12,429
2004 Gizem Taşıma Bölümü 4.3 843
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.5 2,897
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 197,597
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.1 359
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 605

Eve Uçuş
1996 Macera Taşıma Bölümü 6.8 21,755

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Taşıma Bölümü 7.2 52,081
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019