Giriş Kayıt
Madeline Elder

Madeline Elder


Oyuncu

Madeline Elder, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Olur
2009 Dram Oyuncu 5.7 28,254
2005 Suç Oyuncu 7.0 395
2001 Gerilim Oyuncu 5.4 650
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,639
1999 Dram Oyuncu 6.3 300
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018