Giriş Kayıt
Grigori Elbert

Grigori Elbert


Sesler

Grigori Elbert, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi Kuş
1976 Macera Sesler 5.4 863
1971 Komedi Sesler 7.0 109
1970 Dram Sesler 7.2 152
1969 Dram Sesler 7.4 30
1963 Müzikal Sesler 6.7 74
1959 Dram Sesler 7.4 94
1959 Dram Sesler 6.5 12
1958 Aile Sesler 7.3 896
1938 Dram Sesler 6.7 61
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018